preskoči na sadržaj

Osnovna škola Trnovec

Login
Škola za život

Molimo sve učenice i učenike petih i sedmih razreda da pristupe i popune anketu evaluacije i praćenja Škole za život na sljedećoj poveznici:

https://upitnik.carnet.hr/index.php/379319?lang=hr  

Rok za popunjavanje ankete je do 24.12., a očekivano trajanje odgovaranja je 15-ak minuta.

 

 

 

 

      

 

 

Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

DUZS

           

Državna uprava za zaštitu i spašavanje
             Pozivni centar 112

Anketa
Voliš li čitati ?

Koliko jos do

 

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dan otvorenih vrata
Autor: Violeta Lukač, 30. 5. 2018.

Kao i svake godine tako smo i ove organizirali Dan otvorenih vrata. Naime, 25. svibnja vrata naše škole bila su otvorena svima koji su željeli iskazati podršku radu naše škole bilo sudjelovanjem u radionicama ili obilaskom radionica.

Svečano otvorenje započelo je na ulazu u školu upravo radionicom „Tko pjeva, zlo ne misli“ u kojoj su sudjelovali članovi školskog zbora i orkestra, a nakon toga ravnateljica Radmila Sačić pozvala je sve prisutne na druženje. Nakon radionica održani su sportski susreti između učenika, učitelja i roditelja. A da ne bi sve bilo tako jednostavno, pobrinula se novinarska grupa sa svojom radionicom „U potrazi za dobrom pričom“. Dežurni novinari obilazili su radionice i ocjenjivali sadržaj, kreativnost i aktualnost provedene teme određene radionice. Nakon zbroja ocjena najboljim radionicama pokazale su se radionica biologije „Naše tijelo“, učenika 8.razreda i radionica kemije i fizike „Što se krije u onom što se pije“, 7. i 8. razreda, a bili su i nagrađeni.

Da nastava može biti poučna i zanimljiva i izvan zadanih okvira uvjerili su se još jednom kako roditelji tako i učenici, ali i učitelji koji su se s posebnim veseljem pripremali za ovaj dan.

GALERIJA


Kao i svake godine tako smo i ove organizirali Dan otvorenih vrata. Naime, 25. svibnja vrata naše škole bila su otvorena svima koji su željeli iskazati podršku radu naše škole bilo sudjelovanjem u radionicama ili obilaskom radionica: Igre u matematičkoj učionici na otvorenom; U potrazi za dobrom pričom (novinarska grupa); Prezentacija izvannastavne aktivnosti „mali volonteri“; Novo ruho starih igara; Prodajna izložba i prezentacija radova „likovne družine“ nižih razreda; Prezentacija izvannastavne aktivnosti „mali planinari“ i planinarske igre; Prezentacija izvannastavne aktivnosti  „cvjećarske grupe“:Prezentacija izvannastavne aktivnosti „plesno- dramske grupe“; I palačinke mogu biti zdrave; Projekt „Škole za afriku“; Što se krije u onom što se pije (radionica i finalizacija projekta) +Kako potrošiti unesene kalorije (preračunavanje)(kemija/ fizika); Srednjovjekovni turnir; Nogometni turnir (štafetne elementarne igre, nogometne utakmice ); Naše tijelo-izložba modela organa (8.razredi); Gradimo i učimo;  Dramske igre na njemačkom jeziku- bircher musli; English project club -Slavne znamenitosti iz najvećih gradova : New York, Sidney, London, Paris, Rio de Janeiro,  Dubai, Shangai,...- izrada silueta gradskih panorama i memory kartica.

Svečano otvorenje započelo je na ulazu u školu upravo radionicom „Tko pjeva, zlo ne misli“ u kojoj su sudjelovali članovi školskog zbora i orkestra, a nakon toga ravnateljica Radmila Sačić pozvala je sve prisutne na druženje. Nakon radionica održani su sportski susreti između učenika, učitelja i roditelja. Da ne bi sve bilo tako jednostavno, pobrinula se novinarska grupa sa svojom radionicom „U potrazi za dobrom pričom“. Dežurni novinari obilazili su radionice i ocjenjivali sadržaj, kreativnost i aktualnost provedene teme određene radionice. Nakon zbroja ocjena najboljim radionicama pokazale su se radionica biologije „Naše tijelo“, učenika 8.razreda i radionica kemije i fizike „Što se krije u onom što se pije“, 7. i 8. razreda, a bili su i nagrađeni.

Da nastava može biti poučna i zanimljiva i izvan zadanih okvira uvjerili su se još jednom kako roditelji tako i učenici, ali i učitelji koji su se s posebnim veseljem pripremali za ovaj dan.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju