preskoči na sadržaj

Osnovna škola Trnovec

Login
Kalendar
« Lipanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

DUZS

           

Državna uprava za zaštitu i spašavanje
             Pozivni centar 112

Anketa
Voliš li čitati ?

Koliko jos do

 

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
NAŠI MATEMATIČARI DANAS NA 3. FESTIVALU MATEMATIKE OSVOJILI ČAK SEDAM PRIZNANJA ZA SVOJ RAD...
Autor: Draženka Magić, 21. 4. 2017.

Naša matematička ekipa od 25 članova vratila se s Festivala s tri nagrade za praktične radove, jednom nagradom za plakat, dvije nagrade za prezentacije i najvrjednijom od svih ZLATNOM MEDALJOM I PEHAROM za osvojeno PRVO MJESTO u ekipnom natjecanju učenika 5. i 6. razreda. Zlato je osvojila naša joker ekipa u sastavu: BORNA KEČKAN, JOSIP KOSEC, JAN HREN I KARLO MLINARIĆ. Bravo dečki!

Bravo za sve naše sudionike!

Vrlo smo ponosni na vas!

GALERIJA


Na ovogodišnjem 3. Festivalu matematike Varaždinske županije iz naše je škole  sudjelovalo 25 učenika u natjecateljskom dijelu dok su se neki učenici i razredi predstavili svojim praktičnim radovima i modelima.

Učenici naše škole bili su vrlo uspješni te primili čak sedam priznanja za svoj rad:

 1. Prvo mjesto u ekipnom natjecanju učenika  petih i šestih razreda u konkurenciji od čak 60 ekipa učenici BORNA KEČKAN, JOSIP KOSEC, JAN HREN I KARLO MLINARIĆ bili su najbolji.
 2. Prvo mjesto u kategoriji prezentacija osvojile su učenice JULIJA TOMIŠA I LORENA VUGRINEC za svoju ppt „Broj Pi“.
 3. Treće mjesto u kategoriji prezentacija osvojile su učenice HANA TOPLIČANEC i LINA KUKEC za svoju ppt „Kutovi i vrste kutova" 
 4. Diplomu za kreativnost u prikazu matematičkih sadržaja dobili su   učenici KARLO HORVAT, LEONA MAJCEN I VID PONGRAC za radove „Dijagonale mnogokuta – matematička čipka“.
 5. Diplomu za učeničku kreativnost dobili su učenici osmih razreda za svoju zbirku radova pod naslovom „Pravokutni koordinatni sustav“.
 6. Diplomu za najljepšu zbirku učeničkih radova te razvoj ekološke svijesti kroz matematičke sadržaje dobili su učenici 6. 7. i 8. razreda za zbirku radova pod naslovom „Svjetski dan voda“.
 7. Diplomu za kreativno prikazivanje matematičkih sadržaja dobili su učenici 5.a razreda za plakat „Brojevi u stripu“.

Vrlo vrijedne rezultate naši su učenici postigli i u pojedinačnom natjecanju:

 • Borna Jambrek – 4. mjesto
 • Borna Kečkan – 4. mjesto
 • Josip Kosec – 6. mjesto
 • Anja Horvat – 9. mjesto
 • Daria Domiter – 10. mjesto
 • Jan Hren - 11. mjesto
 • Jelena Mišak – 13. mjesto
 • Hana Topličanec – 14. mjesto
 • Lara Mišak – 16. mjesto
 • Ratko Magić – 18. mjesto

Ovo je  popis svih učenika-natjecatelja: Daria Domiter, Borna Jambrek, Josip Kosec, Borna Kečkan, Hana Topličanec, Nives Jerešić, Noa Sel, Ella Frntić, Lara Mišak, Jan Hren, Karlo Mlinarić, Anja Horvat, Jelena Mišak, Sara Kovačić, Julija Tomiša, Lorena Vugrinec, Ratko Magić, Karla Jerešić, Veronika Hrman, Doroteja Hrman, Luka Tropšek, Filip Šimunović, Lara Jerec, Barbara Begović i Elizabeta Tuđan.

U kategoriji Praktični radovi, istraživanja i projekti svoje su radove, uz nagrađene  učenike Karla Horvata, Vida Pongraca i Leone Majcen, predstavili mnogobrojni učenici od 6. do 8. razreda čiji se radovi nalaze u nagrađenim zbirkama.

Svojim su se plakatima o Talesu i broju Pi predstavile Margareta Obadić, Ana-Mari Skupnjak, Sara Kovačić i Karla Hrman te učenici 5.a razreda i učenici osmih razreda.

 Svakako treba spomenuti da je na ovogodišnjem Festivalu sudjelovalo ukupno 1050 sudionika iz naše županije, grada Zagreba, Međimurske županije, Krapinsko-zagorske županije, Požeško-slavonske županije, Osječko-baranjske te Vukovarsko-srijemske županije što potvrđuje da je konkurencija za najbolje rezultate bila zaista velika.

Zbog toga se još i više veselimo svakom uspjehu naših učenika.

Vrlo velik broj naših učenika- sudionika  ovogodišnjeg Festivala pokazuje da je matematika u našoj školi sve manje bauk, a sve više područje njihovih uspješnih izričaja u njezinim raznovrsnim oblicima.

 Dragi naši učenici, zaista smo ponosne na vas!

Želimo vam još mnogo radosti i uspjeha u daljnjem druženju s matematikom!

                                             Vaše učiteljice matematike

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju